Judo en Zelfverdediging

Door judoka Clark van Veen

Judo

Judoka Clark van Veen is een bekend gezicht in de school. Clark is een ervaren judoka en heeft zelf zijn zwarte band. Judo is gericht op Japanse technieken, waarbij niet alleen het lichaam maar ook de geest getraind wordt. Tijdens de lessen leer je ook omgaan met waarden en normen, respect, samenwerken en zelfbeheersing. Judo is voor iedereen toegankelijk. Clark is enthousiast en betrokken bij de kinderen en weet precies wat de kinderen nodig hebben om een fijne judoles te hebben. Hoe leuk is het om in een echt judopak, op een judomat, les te krijgen in onze inpandige speelzaal van meester Clark!  

Blok 5 
Dag: Maandag 
Tijd: 14:30-15:30 
Leerjaar: 2-3 
Kosten: €10,- voor 5 lessen 
Locatie: Kindcentrum de Sleutelbloem 
Direct inschrijven >>

 

Zelfverdediging


Sterker in je schoenen staan, je eigen mening durven geven, je eigen grenzen stellen en jezelf mentaal en fysiek verdedigen; dat leer je tijdens zelfverdediging. Na deze lessen weet jij hoe je met vervelende situaties om kan gaan.

Spelenderwijs met behulp van judo en andere verdedigingssporten worden de belangrijkste waardes bijgebracht. Dit resulteert in meer zelfvertrouwen, beter voor jezelf kunnen opkomen, positiever naar jezelf kijken en sterker worden. Dit doen we door theorie en praktijk in de gymzaal te verbinden. Op een leuke en laagdrempelige manier worden in spelvorm de belangrijkste kernwaarden bijgebracht. In de speelzaal gaan we aan de slag met zelfverdedigingstechnieken. Leer hoe je kan loskomen als iemand je vastpakt en hoe je een tegenaanval kan inzetten, zodat je snel weg kan komen uit een vervelende situatie.

De kernwaarden die hierbij aan bod komen zijn: vertrouwen, samenwerken, respect, beheersing, weerbaarheid, discipline en natuurlijk plezier!

In blok 5 is er geen zelfverdediging.

 

InschrijvenDirect inschrijven >>