Nieuw in onze basisschool: BSO Partou Sleutelbloem

Vanaf 23 augustus 2021

Buitenschoolse opvang in de veilige en vertrouwde omgeving van school! Hoe fijn is dat? Vanaf het nieuwe schooljaar is je kind van harte welkom bij de BSO Partou Sleutelbloem. Klein en knus met maximaal 22 kinderen en elke dag twee vaste pedagogisch medewerkers. Hieronder vertellen we je graag meer!

Je kind heeft alle ruimte bij onze bso

Vanaf de start van het nieuwe schooljaar, op maandag 24 augustus, vind je onze buitenschoolse opvang in een mooie en gezellige ruimte in de school. Op deze plek komen de kinderen aan het eind van de schooldag naar toe. Als we samen wat gegeten en gedronken hebben is het tijd voor actie! We mogen gebruik maken van het speel/gymlokaal, de theaterruimte en het atelier. Alle ruimte dus om elke dag de meest toffe activiteiten te organiseren.

Natuurlijk gaan we zo vaak mogelijk naar buiten, waar je kind naar hartenlust kan spelen, ravotten, rennen of een balletje trappen op het ruime en uitdagende speelplein rondom de school.

Ook opvang op studiedagen en in vakanties

Heeft je kind een dag geen school wegens een studiedag? Ook dan zijn we open voor opvang. Net als in de schoolvakanties. Dan hebben we altijd toffe themaprogramma’s met de leukste activiteiten die aansluiten op de leeftijden, interesses en ontwikkeling van de kinderen. De dagen vliegen voorbij!

Onze visie: spelend leren

Veiligheid, vertrouwen en kwaliteit staat bij alles wat wij doen voorop. Wij werken met gekwalificeerd personeel, dat vol enthousiasme leuke sport- en spelactiviteiten organiseert. De kinderen leren en ontwikkelen zich spelenderwijs onder de professionele en liefdevolle begeleiding van onze pedagogisch medewerkers.

Onze activiteiten thema’s stemmen we af met de school. Dit is herkenbaar voor je kind en draagt bij aan de doorgaande leerlijn die we graag waarborgen.

Graag kennismaken of direct inschrijven?

Kijk op onze website www.partou.nl voor meer info over BSO Partou Sleutelbloem en schrijf je direct vrijblijvend in voor een plekje op de BSO.

Heb je vragen? Neem gerust contact op met de locatiemanager van BSO Partou  Sleutelbloem, Ellen Pel  via 06 – 18 62 88 78

 

Graag tot snel bij Partou Sleutelbloem!

Met vriendelijke groet,

Ellen Pel, locatiemanager Partou

Angelique de Vries, directeur Sleutelbloem